bubbelbad ontspannende therapie

Ontspannende therapie in een zes persoons prive bubbelbad

Relax Center Nederland heeft zowel in de privé spa Zeist, spa Amersfoort, spa Zaanstad als spa Amstelveen een heerlijke prive bubbelbad met jets. Deze fantastische bubbelbad biedt plaats aan zes personen. Een heerlijk warm waterbad die met krachtige jets een extra weldadige werking heeft op lichaam en geest. Spa is een ander woord voor bubbelbad en betekent letterlijk Sanitus Par Aqua, oftewel gezondheid door water. In onze bubbelbad geniet u in onze privé wellness van een ontspannende therapie.

Reserveer Direct en geniet van het bubbelbad

Een bubbelbad geeft extra comfort en ontspanning

Juist in combinatie met onze overige faciliteiten zoals het prive zwembad en de prive sauna zorgt het bubbelbad voor extra comfort en ontspanning. Hierin kunt u met zijn zessen heerlijk ontspannen en onder perfecte omstandigheden samen de tijd doorbrengen. Door te genieten van het warme water dat door de jets in beweging wordt gebracht, wordt de prive spa beleving pas echt compleet. Door plaats te nemen in onze bubbelbad worden pijnlijke gewrichten en spieren door de krachtige waterstralen vanzelf gemasseerd.

Meer voordelen van het bubbelbad

Maar een bubbelbad biedt meer voordelen, zoals:

  • Een versnelde hartslag zorgt voor een betere bloedcirculatie
  • Een snellere regeneratie van je huid
  • Werkt prima als detox-kuur
  • Verbetering van je mentale gesteldheid
  • Een snellere verbranding zorgt ervoor dat u sneller afvalt

Belangrijk bij bubbelbad gebruik

Een paar dingen waar u op moet letten bij het plaatsnemen in een bubbelbad is dat u relatief veel vocht verliest. Zorg er daarom voor dat u voldoende drinkt. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat schadelijke bacteriën geen kans krijgen zich te ontwikkelen. Daarom hanteert Relax Center Nederland strikte voorwaarden voor wat betreft het schoonhouden van onze bubbelbad, zodat u onbezorgd en volop kunt blijven genieten van deze heerlijke faciliteit.

bubbelbad Relax Center Eemland
Reserveer nu!