Reviews Amersfoort XL

Relax Center Nederland
4.8
Gebaseerd op 169 beoordelingen
Hassana Faiz
Hassana Faiz
09:06 23 May 22
Supér ervaring! Heel schoon en zeer vriendelijk personeel. We komen zeker terug!
Manon Nonnie
Manon Nonnie
21:19 21 May 22
Goemaat Beheer
Goemaat Beheer
07:50 20 May 22
Als je echt wilt relaxen moet je hier zijn!Ongedwongen, relaxed en fijne mensen die snappen hoe het werkt!
Liza Schoolkate
Liza Schoolkate
06:56 20 May 22
Vorig weekend een vrijgezellenfeest mogen vieren in het Relax Center. Wij hebben allen erg genoten, het is een fijne ruimte waar plek was voor iedereen. Heerlijke jacuzzi, mooi groot zwembad, warmtebanken, heerlijke stoomcabine en schone douches! Zelfs als je je kids mee wilt nemen is er een speelplekje voor gecreëerd. Er hangen twee tv's en je kan je eigen muziek afspelen via bluetooth. Wij werden vriendelijk verwelkomt en de high tea stond al klaar! Er is een doorgeefluik waar je je bestellingen doorheen krijgt, zo werd onze privacy als dames zijnde gerespecteerd wat wij als heel prettig hebben ervaren! Al met al hebben wij allen een heerlijke middag gehad en kom ik hier zeker nog eens terug!
anes alwzre
anes alwzre
04:06 19 May 22
Soukaina
Soukaina
11:00 16 May 22
Manouk van der Linden
Manouk van der Linden
09:42 16 May 22
Wij hebben dit weekend met een club vrouwen een vrijgezellenfeest mogen vieren in het Relax Center. We hebben enorm genoten van onze middag! De ruimte zag er prachtig, verzorgd en schoon! Ook was het erg ruim! Met twee heerlijke baden, warmte banken en een stoomcabine konden we heerlijk genieten. De service was ook super. We werden hartelijk ontvangen en de lekkernijen stonden al klaar. Dit was ook meer dan genoeg! De thee werd door een doorgeef luik geserveerd zodat we genoeg privacy hadden! Ook konden we gebruik maken van luxe koffie. Het bijbestellen van fris en lekkers was ook mogelijk. Je kon alles zelf pakken. Er waren genoeg douches. Open douches, maar ook gesloten. Voor ieder wat wils. Als kers op de taart konden we onze eigen muziek draaien. Wij zouden dit relax center zeker aanbevelen!
Emran Kucuk
Emran Kucuk
18:11 15 May 22
We hebben samen met vrienden een bezoek gebracht aan Relax Center Amersfoort. Het is een ervaring die wij nooit zullen vergeten. We hebben van begin tot eind genoten van het zwembad, bubbelbad, stoombad en niet te vergeten de heerlijke Marokkaanse thee.
js_loader