Zoekt u een privé sauna in Arnhem/Nijmegen? Bezoek Relax Center!

Zoekt u een privé sauna in de buurt van Arnhem/Nijmegen? Plan dan een bezoek aan Relax Center Nederland in! Wij hebben een eigen privé wellness die u kunt huren voor 2,5 uur. Langer is tevens mogelijk! Gedurende deze uren heeft u met uw gezelschap als enige de toegang tot onze wellness voorzieningen, waardoor u in alle rust kunt relaxen. Wij hebben een luxe privé sauna, een eigen zwembad en zelfs een bubbelbad waarin u heerlijk kunt ontspannen. Relax Center heeft 5 vestigingen in Nederland, waardoor er altijd een vestiging bij u in de buurt zit. Niet alleen bieden wij vele opties om te relaxen. Ook als u iets te vieren heeft, zoals een verjaardag, vrijgezellenfeest of een babyshower, zit u bij ons goed. Bezoek onze privé sauna vanuit Arnhem/Nijmegen of lees verder voor meer informatie over onze privé wellness.

De sauna verbetert uw gezondheid

Een privé sauna vanuit Arnhem/Nijmegen bezoeken is zeker een aanrader, want over het algemeen brengt een sauna diverse voordelen met zich mee en kan het helpen uw gezondheid te verbeteren. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat het bezoeken van de sauna bijdraagt aan een beter immuunsysteem. De sauna stimuleert bovendien de bloedsomloop en stabiliseert deze. Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Wanneer u in de sauna zit, reageert uw lichaam op de warmte en op de kou als u weer uit de sauna bent. Wat het lichaam vervolgens doet, is antistoffen aanmaken. Het lichaam maakt dan meer witte bloedcellen aan, waardoor uw weerstand tegen griep en verkoudheid toeneemt. De sauna verbetert ook uw gezondheid, doordat u er lekker kunt ontspannen. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat serotonine (die ene stof waardoor mensen zich vrolijk en relaxed voelen) door een saunabezoek toeneemt. Hierdoor zullen mensen die vaker de sauna bezoeken minder last van stress hebben en zich over het algeheel meer ontspannen voelen. Daarbij heeft het bezoeken van een privé wellness nog positieve invloeden op de huid. Dit komt doordat de warme temperatuur in de sauna ervoor zorgt dat de poriën opengaan. Ook verwijden de bloedvaten zich, wat ervoor zorgt dat u overtollig vocht en onzuiverheden kwijtraakt. Hierdoor wordt de huid geheel schoon. De sauna draagt bovendien bij aan een sterkere huid, doordat het de beschermlaag van de huid versterkt en zorgt voor een gehydrateerde hoornlaag.

Deze voordelen heeft een privé wellness te bieden

Een sauna bezoeken heeft dus veel voordelen voor uw gezondheid, maar welke voordelen heeft het bezoeken van een privé sauna zoals Wellness Center Nederland? U kunt er uiteraard voor kiezen om in een Finse sauna of in een infraroodcabine te relaxen, maar een privé wellness biedt u net even wat meer. Zo kunt u er rustig alleen ontspannen en de verschillende voorzieningen gebruiken. Maar dat is niet het enige, ook de volgende voordelen biedt een privé sauna:

Complete wellness ervaring in de privé wellness

Bezoekt u een privé sauna vanuit Arnhem/Nijmegen en komt u naar Relax Center, dan krijgt u altijd de complete wellness ervaring. Wij hebben een infrarood sauna, verschillende douches, een groot zwembad, bubbelbad en een fijne loungeruimte waar u privé met uw partner of gezelschap kunt relaxen

U komt geheel tot rust

In onze privé wellness kunt u geheel tot rust komen en voluit relaxen. Hoe uw dag eruit ziet, bepaalt u geheel zelf. Zo kunt u lekker ontspannen in het zwembad om vervolgens plaats te nemen in de infraroodcabine om daarna lekker te bubbelen in ons bubbelbad. U heeft diverse mogelijkheden om te ontspannen.

Alleen voor u

Bezoekt u onze prive sauna vanuit Arnhem/Nijmegen, dan is deze geheel voor u en uw gezelschap. U kunt gerust met uw partner, uw gezin, vrienden of vriendinnen komen en in een privé setting genieten van onze geweldige voorzieningen. U wordt tussendoor niet gestoord.

U hoeft niet te wachten

De kans is groot dat u niet van wachten houdt. Dat begrijpen wij maar al te goed, waardoor het handig is om te weten dat u bij ons nooit hoeft te wachten. U heeft onze privé wellness namelijk geheel voor uzelf. In een openbare sauna is het doorgaans erg druk, maar bij ons zal dit niet het geval zijn en hoeft u niet te wachten voordat u gebruik kunt maken van de faciliteiten.

Hygiënisch

Een privé sauna is hygiënisch, want u deelt deze niet met anderen. Alleen met uw eigen gezelschap. Wellness Center heeft hygiëne bovenaan staan. Maandelijks wordt ons zwemwater door een extern laboratorium gecontroleerd. Ook hebben wij een reinigingssysteem dat de hele dag door het water ververst. Ook ontsmetten en verschonen wij de wellnessruimtes tussen de bezoeken in.

Kindvriendelijke privé wellness

Bij onze prive sauna nabij Arnhem/Nijmegen zijn ook kinderen van harte welkom. Uw kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in onze speciale speelhoek voor kinderen.

Ook voor verschillende feesten

Wilt u uw verjaardag vieren, een vrijgezellenfeest geven of een babyshower? Ook dan bent u bij onze privé sauna op de juiste plek. Al velen kozen ervoor om bij ons hun verjaardag, vrijgezellenfeest of babyshower te vieren. Dit omdat wij een uniek wellness center zijn met diverse fijne voorzieningen en veel mogelijkheden te bieden hebben als het gaat om verschillende soorten vieringen.

Kom naar onze privé sauna nabij Arnhem/Nijmegen

Kom ook naar onze privé sauna nabij Arnhem/Nijmegen en reserveer alvast een plek voor jou en je gezelschap. Al vanaf 2 personen kunt u onze privé wellness reserveren. Ook is het mogelijk om met 15 personen tegelijk te komen. Let wel op: badkleding is verplicht. Wilt u ook optimaal ontspannen in een van de meest fijne wellness centers? Reserveer dan vandaag nog online uw plek bij Wellness Center Nederland. In onze privé sauna vlakbij Arnhem en Nijmegen staat u een geweldige ervaring te wachten!

Reserveer nu!

Als eerste op de hoogte over ontwikkelingen van Relax Center Utrecht? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief