Privé spa Amsterdam, genieten in privé sfeer

U wilt ook naar de sauna of een keer lekker zwemmen en u wilt niet tegelijk met vreemden de sauna of het zwembad delen? dan bent u bij Relax Center Nederland aan het juiste adres. Met onze privé spa’s  in Amsterdam (Amstelveen), Amersfoort  en Zaandam zijn we voor iedereen in Nederland makkelijk bereikbaar.

privé sauna, wellness en spa amsterdam amstelveen

Onze privé wellness in Amstelveen 

Hoe werkt het bij Privé spa Amstelveen?

Deze ruim opgezette vestiging beschikt over een zwembad van maar liefst 7 meter lang en 4 meter breed. Daarnaast kunt u in dezelfde ruimte gebruik maken van en luxe 6 persoons-jacuzzi en een 6 persoons-Finse sauna. Er is natuurlijk ook een loungeruimte aanwezig waar u tot rust kunt komen onder het genot van koffie, thee of frisdrank. Gebruik maken van een maaltijd behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Kortom; bent u echt toe aan ontspanning en rust, dan bent u bij Relax Center Amstelveen (Amsterdam) aan het juiste adres!

Reserveren kan snel en eenvoudig online via onze website, u kunt zelf de beschikbaarheid controleren en een keuze maken uit de vrije plekken die er zijn. Zodra u heeft geserveerd en afgerekend met ideal, dan is de reservering definitief en volledig privé, helemaal voor u!