Rapowash wellness toilet

Het is misschien heel even wennen, maar dan al snel verslavend lekker: een douche-wc die het onderlichaam na de toiletgang reinigt met water. Deze prettige vorm van toilethygiëne wordt in veel oosterse landen al eeuwenlang toegepast.  frisser en schoner kan eigenlijk niet.

De RapoWash is, met al zijn wellnessfuncties, een prachtig voorbeeld van zo’n gerieflijke douche-wc. Met een krachtige waterstraal, waaraan lucht wordt toegevoegd, reinigt hij uiterst effectief.

De douche-wc is bijzonder makkelijk te bedienen door de controller aan de zijkant.
Zo is de sterkte, de temperatuur en positie van de waterstraal eenvoudig aan te passen.

Daarnaast heeft ons wellness toilet ook nog een warmteluchtföhn functie en worden alle nare geurtjes direct afgezogen door de ingebouwde geurafzuiging.

Gebruik is eenvoudig en gaat als volgt;

Voor dames: Na de toiletgang blijft u zitten en draait u de knop aan de zijkant naar voren, daarna begint het reinigingsproces, op de knop drukken, dan stopt de waterstraal, nog een keer op de knop drukken dan start de föhn.

Voor heren: na de toiletgang blijft u zitten en draait u de knop aan de zijkant naar achter, daarna begint het reinigingsproces, op de knop drukken, dan stopt de waterstraal, nog een keer op de knop drukken dan start de föhn.

kinderfaciliteitenkinderfaciliteitenkinderfaciliteiten