Het zijn moeilijke dagen en weken voor ons allemaal waarin plotseling alles anders is en er een beroep gedaan wordt op ons geduld en aanpassingsvermogen. Zo ben je enorm druk op je werk met collega’s, klanten, leveranciers, en projecten en van de ene op de andere dag werk je vanuit huis en moet je de kinderen thuis houden en zelf les gaan geven om ervoor te zorgen dat je kinderen geen achterstand opbouwen.

Even met de kids of met vrienden op stap gaan zit er voorlopig ook niet meer in, aangezien nagenoeg alles dicht is om te voorkomen dat het corona virus zich snel verspreid.

Relaxen met je gezin bij prive spa Relax Center Nederland

Hoe lang houden we dit allemaal vol? Waarschijnlijk best lang, simpelweg omdat we nu eenmaal een veerkrachtig volk zijn en in tijden van crisis snel kunnen schakelen.

Het is natuurlijk wel lekker als je op de één of ander manier even uit die situatie kan komen om tot rust te komen en even de waan van de dag aan de kant kunt zetten. Lekker om lichaam en geest even die rust te geven die het nodig heeft om er weer een paar weken tegenaan te kunnen.

Hoe en waar? bij één van de vestigingen van Relax Center Nederland!

Hoe het werkt

Relax Center Nederland is een begrip als het gaat om privé wellness voor het gezin. U boekt online een wellness ruimte helemaal voor uzelf voor een tijdsblok van 2,50 uur. U heeft helemaal alleen beschikking over de hele wellness ruimte. Er zijn dus geen andere bezoekers aanwezig.

Onze wellness centers worden meerder keren per dag grondig gereinigd, dit is bij ons altijd al standaard procedure. Met de komst van het corona virus besteden we daarnaast extra aandacht aan het ontsmetten van deurgrepen en andere raakdelen. Onze medewerkers zien er op toe dat alle instructies worden nageleefd om verspreiding van het virus tot en minimum te beperken. Op de website van de rijksoverheid kunt u terugvinden welke maatregelen de overheid op 23 maart heeft genomen.

Saunabezoek is gezond

Algemeen is bekend dat een sauna gezond is voor je lichaam. Als je regelmatig naar de sauna gaat geef je het immuniteitssysteem een fikse boost! Door het wisselen van warm en koud water train je je lichaam als het ware. De productie van witte bloedcellen gaat omhoog. Ook je luchtwegen genieten van een betere doorbloeding waardoor de longfunctie verhoogt en  minder snel een verkoudheid krijgt dan normaal.
Hiermee doelen we uiteraard niet op het corona virus, daar weten de deskundigen te weinig van.