10 voordelen van een privé sauna en wellness

10 voordelen van een privé sauna en wellness. Ook in Nederland begint het concept van privé sauna’s steeds meer aan populariteit te winnen. En dat is niet vreemd want de voordelen spreken zich duidelijk uit voor een bezoekje aan een privé wellness. Het privé sauna voordeel dat je meteen meekrijgt bij Relax Center Nederland is dat je zelf bepaald wanneer je 2,5 uur of meer kunt gaan genieten van een onvergetelijke wellness ervaring. Je kunt privé gebruik maken van alle faciliteiten, van een Finse sauna, infrarood sauna, bubbelbad, groot zwembad tot een lounge gedeelte waar je ongestoord kunt genieten van de wellness. Ongestoord want het is van het begin tot het eind helemaal privé, er is niemand anders aanwezig in de ruimte.

10 voordelen van een privé sauna en wellness

prive sauna met whirlpool, sauna, stoomcabine, lounge en infrarood sunshower

In een privé wellness heerst rust, je hebt de ruimte voor jezelf en je kunt daardoor optimaal genieten. Een privé sauna brengt vele voordelen met zich mee t.o.v. een openbare sauna. Wij zetten 10 voordelen voor je op een rij.

Voordelen privé sauna

#1 Een complete wellness ervaring

Relax Center Nederland heeft naast de Finse sauna ook een infrarood sauna, bubbelbad, groot zwembad, douches en een lounge waar je volledig privé van kunt genieten.

#2 Kindvriendelijk

Ook kinderen zijn van harte welkom bij Relax Center Nederland.

#3 Volledig Privé

Je bepaalt zelf met wie je gaat genieten, gezellig met zijn tweetjes, met het gezin of met vrienden. Dit is het grootste voordeel van een privé sauna, de garantie dat je privacy ook daadwerkelijk gegarandeerd is.

#4 Een dagje uit

Een bezoek aan één van onze vestigingen is goed te combineren met een dagje uit in de buurt.

#5 Rust en geen drukte

In een privé sauna vind je ook echt rust en ontspanning, je bepaalt zelf hoe je de wellness bezoek invult.

#6 Geen wachttijden en rijen

Ook in het weekend heb je het rijk voor jezelf, daar waar openbare sauna’s vaak overbevolkt zijn en je moet wachten om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten.

#7 Je kunt gewoon een badpak dragen

Je wordt niet gedwongen om naakt van de wellness gebruik te maken.

#8 Bepaal zelf welke hapjes en drankjes je besteld

Maak gebruik van een ruim assortiment aan hapjes en drankjes.

#9 Hygiëne

Wij vinden hygiëne erg belangrijk en laten daarom maandelijks een extern laboratorium ons zwemwater controleren. Wij hebben een continu reinigingssysteem, die het water de gehele dag door verschoond en ververst. Tussen twee bezoeken door wordt de wellness ruimte verschoond en ontsmet.

#10 Diverse arrangementen

Valt er iets te vieren? dan kunnen we de wellness ruimte voor je versieren, zo hebben we bijvoorbeeld een arrangement “verjaardag versiering” en een arrangement “romantische versiering”.

Privé sauna boeken