Infrarood sauna in een privé wellness

De heilzame werking van een infrarood sauna

Gebruik maken van onze infraroodcabine werkt net als onze overige faciliteiten heilzaam voor uw lichaam en geest. De infrarood cabine werkt vooral goed bij spierpijn en gewrichtsklachten. Het wordt minder heet dan in een Finse sauna, wat door sommige mensen als prettiger wordt ervaren. Daarnaast is vaak één sessie al voldoende voor het bevorderen van uw gezondheid.

Reserveer onze infrarood sauna in Zaanstad
Reserveer onze infrarood sauna in Zeist

Hoe werkt een infraroodcabine?

Bij een infraroodcabine gaat het niet om de warme lucht, maar zorgt de infrarood voor stralingswarmte, afkomstig van de lampen, voor de heilzame werking. Door de snelle opwarming tot 40 à 50 graden Celsius verspreiden de stralers een behaaglijke temperatuur en hebben ze een goede dieptewerking, waar uw spieren en gewrichten baat bij hebben.

Overige voordelen infraroodcabine

Overige voordelen van een infraroodcabine is dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. En omdat uw bloedvaten zich gaan verwijden, wordt uw huid niet alleen gereinigd maar ook zachter. De zuiverende werking van onze infrarood cabine werkt positief bij huidaandoeningen, zoals acne, eczeem en psoriasis. Bovendien verbrandt u tijdens een infrarood sessie ook extra calorieën.

Het positieve effect van een infraroodcabine

De reacties die de gebruikers over de infraroodcabine lopen uiteen van ronduit positief tot zeer enthousiast. Of je nu een sporter of reumapatiënt bent, iemand met rugklachten of een ouder iemand die last heeft van zijn of haar spieren en gewrichten, onze infrarood cabine verhoogt de kwaliteit van uw leven. Zeker bij regelmatig gebruik. Ook artsen bevestigen de helende werking van een infraroodcabine. Ontdek ook de aangename warmte.

Ontgifting

Een infraroodcabine is een van de weinige faciliteiten die ons lichaam kan ontgiften. Met infrarood therapie dringt de warmte diep door in ons weefsel. Het natuurlijk metabolisme wordt hierdoor versnelt. De bloedcirculatie verbetert en er wordt meer zuurstof afgegeven. Via dit ontgiftingsproces worden overmatige toxische stoffen uit ons lichaam afgevoerd. Dit verhoogt op haar beurt weer uw weerstand. Kortom, de infrarood cabine bevordert uw algehele gezondheid.

Privé infrarood sauna zaanstad
Reserveer nu!