Reserveren bij Relax Center Zaanstad

Reserveer nu ook met Romantische versiering

Reserveer nu ook met verjaardagsversiering

Voor maximaal genot en uw veiligheid is het niet toegestaan om meer dan 10 personen tegelijkertijd toe te laten in ons relax center. Houd er daarom rekening mee dat u bij het reserveren niet meer dan 10 personen aanmeldt. Komt u met meer personen, dan worden er maximaal 10 personen toegelaten. Het aantal is inclusief kinderen.

Routebeschrijving Relax Center Zaanstad

Soldaatweg 20
1521 RL Wormerveer

Ruime gratis parkeer gelegenheid voor de deur!

Een uniek stukje Hollandse geschiedenis aan de Zaan

De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van vers brood, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen. De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Maak een fiets- of vaartocht, snuffel rond in de winkeltjes of kom smullen in het pannenkoekenrestaurant. Een dagje uit op de Zaanse Schans in Noord-Holland is leuk én leerzaam.

bron: www.dezaanseschans.nl

Wormerveer, dichterbij dan u denkt

Wormerveer ligt in Noord Holland op 10 minuten rijden van Amsterdam. In de omgeving van Wormerveer en ons Relax Center Nederland is veel te doen en te zien. Een relax arrangement combineren met een recreatief uitje is dan makkelijk georganiseerd. Om u op weg te helpen hebben we een aantal (bekende) plaatsen op een rij gezet.