Privé sauna Nederland

Privé sauna is in België al jarenlang een begrip. Voor Nederland is dit concept nog nieuw, ondanks dat er veel vraag naar is. Veel Nederlanders reizen af naar België om daar gebruik te maken van een privé spa of privé sauna. Er zijn in Nederland natuurlijk veel reguliere sauna´s en spa´s waar je naar toe kunt gaan als je het geen bezwaar vindt om tussen vreemde mensen naakt of half naakt rond te lopen.

prive sauna met whirlpool, sauna, stoomcabine en ligbedden

Privé sauna wat zit er allemaal in een privé sauna?

Alle locaties beschikken over een douche en kleedruimte, bubbelbad, loungeruimte, koffie, thee, frisdranken en snacks. Per vestiging zijn er extra faciliteiten zoals een zwembad, Finse sauna, infrarood, stoombad en stortemmer. op de vestigingen pagina kunt per locatie zien wat deze te bieden heeft.

Reserveer bij 1 van onze privé spa’s met zwembad

Naar een sauna maar dan privé

Je wilt graag naar een spa of naar een sauna met zwembad, maar wel privé. Met andere woorden je wilt de ruimte voor jezelf afhuren zonder dat dat enorme kosten met zich meebrengt. Dan hebben we goed nieuws!

Relax Center Nederland heeft een kant en klaar concept waarbij je een ruimte kunt afhuren, helemaal voor jezelf zodat je lekker kunt genieten. Samen met je gezin, partner of met vriend(in)en.

Privé spa met zwembad en sauna reserveren

Reserveren is eenvoudig, door middel van ons online reserveer systeem kun je zien op welke dagen er nog ruimte is en met een paar klikken kun je de gewenste tijd vastleggen. Je ontvangt een bevestiging per email.

De prijs voor het gebruik van een privé sauna is afhankelijk van de faciliteiten en de omvang van de privé sauna, onze tarieven vind je hier

Een privé sauna is een wellness center, dat je privé huurt voor een paar uur. Zo heb je alle tijd, om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Onze locaties worden aangeboden voor een minimum van twee personen.

  • Een handdoek om je af te drogen
  • Badjas en slippers
  • Shampoo, conditioner en doucheschuim
  • Handdoeken, badjassen en slippers zijn ook op locatie verkrijgbaar

In de privé sauna is badkleding verplicht, dit komt de hygiëne ten goede.

Onze locaties beschikken niet over een floating mogelijkheid, maar we hebben wel een partnerbedrijf die floaten aanbied.