Reserveren bij Relax Center Zeist

Relax Center Zeist

Relax Center Zeist ligt in het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug en heeft daardoor een overwegend ‘groen’ karakter. Bij ons wellness center in Zeist kunt u terecht voor het tot rust komen in een privé sauna en een heerlijke jacuzzi. Tevens voorzien wij u graag van een hapje en een drankje om de middag of avond compleet te maken. Onze wellness kunnen wij op verzoek voorzien van een romantische aankleding. Geeft u dit alstublieft door op het reserveringsformulier.

Arrangementen – Romantische versiering

relax center zeist prive sauna romantische versiering

Voor maximaal genot en uw veiligheid is het niet toegestaan om meer dan 2 personen tegelijkertijd toe te laten in ons relax center te Zeist. 

relax center zeist prive sauna

Routebeschrijving Relax Center Zeist

Kwikstaartlaan 7
3704 GS Zeist

Ruime gratis parkeer gelegenheid voor de deur!

Klik hier voor een route beschrijving

Relax Center Zeist en het Slot Zeist

relax center zeist slot zeist

In Zeist tref je talloze landhuizen en kastelen, het ene nog mooier dan het andere. Met Slot Zeist als één van de vele hoogtepunten van de toch al zo prachtige Utrechtse Heuvelrug. Fietsen of wandelen? Kunst en cultuur? Lekker shoppen? Of jezelf culinair verwennen? Alles is alles mogelijk.

Combineer het met een bezoek aan privé wellness Relax Center Zeist.

Zeist is dichterbij dan u denkt

Zeist ligt op 10 minuten rijden van Utrecht. De gunstige locatie is makkelijk te bereiken vanaf Utrecht, Arnhem of Amersfoort.

pyramide van austerlitz relax center zeist
Reserveer bij Relax Center Zeist