fbpx
Amersfoort2019-02-09T11:40:32+00:00

Reserveren bij Relax Center Eemland (Amersfoort)

Reserveer nu ook met Romantische versiering

Relax Center Eemland

Aan de Oude fabriekstraat 11 te Amersfoort bevindt zich Relax Center Eemland. Na de opening in 2015 heeft deze vestiging vele klanten bediend.

Voor maximaal genot en uw veiligheid is het niet toegestaan om meer dan 7 personen tegelijkertijd toe te laten in ons relax center. Houd er daarom rekening mee dat u bij het reserveren niet meer dan 7 personen aanmeldt. Komt u met meer personen, dan worden er maximaal 7 personen toegelaten. Het aantal is inclusief kinderen.

Routebeschrijving naar Relax Center Eemland

Koppelpoort spa amersfoort

Amersfoort, in het midden van Nederland

Amersfoort ligt in de provincie Utrecht, midden van het land en voor iedereen goed bereikbaar. RC Eemland is het eerste wellness center van Relax Center Nederland. Afgelopen jaren hebben veel gasten gebruik gemaakt van ons relax center met Zwembad, Jacuzzi, Finse sauna en Stoombad. Het enorme succes heeft er voor gezorgd dat een tweede vestiging inmiddels open is en dat de derde vestiging in aanbouw is.

De voormalige Prodent fabriek in Amersfoort is een monumentaal pand waar diverse bijzonder bedrijven zich hebben gevestigd. Ons relax center is een van die bedrijven. De directe omgeving van ons relax center is fantastisch te noemen. Het historische centrum van Amersfoort is op 10 minuten afstand lopen en het Eemplein ligt op 500 meter afstand.