Reserveren bij Relax Center Eemland (Amersfoort)

Relax Center Eemland is door veranderende bedrijfsactiviteiten niet meer te boeken. In Amersfoort kunt u wel boeken bij Relax Center Amersfoort XL.

Reserveer nu ook met romantisch arrangement

Heb je wat te vieren, of wil je iemand eens flink verwennen? Kies dan het romantisch arrangement.

Relax-center-amersfoort-prive-sauna-jacuzzi-romantische-versiering

Relax Center Eemland

Aan de Oude fabriekstraat 11 te Amersfoort bevindt zich Relax Center Eemland. Na de opening in 2015 heeft deze vestiging vele klanten bediend.

Voor maximaal genot en uw veiligheid is het niet toegestaan om meer dan 7 personen tegelijkertijd toe te laten in ons relax center. Houd er daarom rekening mee dat u bij het reserveren niet meer dan 7 personen aanmeldt. Komt u met meer personen, dan worden er maximaal 7 personen toegelaten. Het aantal is inclusief kinderen.

(het aantal kinderen dat is toegestaan: 2 per volwassene)

Parkeren bij Relax Center Eemland

Je kunt parkeren rondom De Nieuwe Stad en op de parkeerplaats Oliemolenhof. Op sommige plekken is het betaald parkeren.

Adres:
Oliemolenhof 106
3812 PB Amersfoort

Routebeschrijving naar Relax Center Eemland

Klik hier voor een route beschrijving
Koppelpoort spa amersfoort

Amersfoort, centraal in het midden van Nederland

Een van onze wellness locaties ligt in Amersfoort, midden in Nederland en daardoor prima te bereiken van alle uithoeken van ons land. In de provincie Utrecht vind u RC Eemland, het eerste wellness center van Relax Center Nederland. Veel tevreden gasten gingen u al voor en maakte gebruik van ons zwembad, bubbelbad, Finse sauna en stoombad. Allemaal ingrediënten voor een ontspannende middag of avond. Het enorme succes zorgde ervoor dat er inmiddels vier vestiging zijn geopend.

In het voormalige Prodent fabriek in Amersfoort zitten diverse bedrijven, waar onze wellness er 1 van is. In de directe omgeving vind u onder andere het historische centrum van Amersfoort, slechts 10 minuten lopen. Ook het Eemplein ligt op 500 meter.