We hebben goed nieuws!

Met trots kunnen we eindelijk bekendmaken dat er een nieuwe locatie bij komt.

De afgelopen maanden hebben we na een succesvolle overname van Xclusive Spa één en ander verbouwd en aangepast. Deze luxe privé sauna wordt binnenkort toegevoegd aan onze website en zal de naam “Relax Center Amersfoort Zuid” krijgen.

Dit wellness center is voorzien van prachtige faciliteiten waaronder een extra groot en luxe bubbelbad, een stoombad, Finse sauna, infrarood en een heerlijke regendouche. Er is uiteraard ook een loungeruimte en minibar aanwezig. Kortom, alle ingrediënten om lichamelijk en mentaal te ontspannen en weer helemaal zen te worden.

Wanneer kom jij een echte wellness ervaring beleven?

Aan alles is gedacht.

We hebben aan alles gedacht, zo kun je badjassen en handdoeken ook bijboeken. Shampoo en douchegel zijn ook aanwezig. Heb je iets te vieren dan kun je “romantische versiering” of “verjaardag versiering” bijboeken. De minibar is voorzien van diverse snacks en dranken en heb je zin in een heerlijke sushi schotel? dan regelen we dat natuurlijk voor je.

Gratis parkeren.

Wel zo ontspannend als je niet hoeft na te denken over parkeren, in de straat en de hele wijk is voldoende gratis parkeergelegenheid.

CADEAUBON BESTELLEN ?