Feest vieren in onze privé sauna

Ben jij je hersenen aan het kraken over hoe je een unieke, creatieve draai kunt geven aan de organisatie van een feestje?
Een babyshower, vrijgezellenfeestje, verjaardag of gewoon iemand in het zonnetje zetten?

De locaties van Relax Center Nederland zijn meer dan prettige locaties met verschillende faciliteiten voor ontspanning. Wij dragen graag bij aan het creëren van mooie, waardevolle herinneringen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om onze locaties te gebruiken voor leuke gelegenheden!

Relax-center-nederladn-prive-sauna-wellness-prive-spa-lekker-eten-en-drinken-zoetehap-broodjes-lunch-diner

Verjaardagfeest vieren in privé spa

Wil je een verjaardag vieren in een rustgevende en luxe omgeving waarbij je ook nog eens volledige privacy hebt? Onze locaties worden vaak naar volle tevredenheid gebruikt door onze gasten om een verjaardag te vieren. Zo krijgt de jarige een onvergetelijke dag aangeboden. Uiteraard ontbreekt het niet aan een toepasselijk verjaardag thema en heel veel lekkers.

Verjaardagfeest in privé sauna of privé spa

Vrijgezellenfeest in onze Privé wellness

Een huwelijk is een bijzondere gebeurtenis en wordt doorgaans groots gevierd. Een aantal weken of dagen voor de bruiloft wordt vaak een vrijgezellen dag of feest  gehouden waarbij de bruid of bruidegom door vrienden en familie in het zonnetje wordt gezet. Net als de bruiloft is het vrijgezellenfeest een belangrijke gebeurtenis en een blijvende herinnering. Door het vrijgezellenfeest te vieren in onze privé wellness beleef je een luxe avond die je altijd bij zal blijven. Een mooie avond met vriendinnen en familie en een mooie herinnering voor later.

Het aanbod bij feestjes:
Door jouw gelegenheid in de privé wellness te laten plaatsvinden, hoef je niet langer na te denken over de locatie, de hapjes en de drankjes. De verschillende vestigingen bieden ruimte voor kleine en grote groepen tot maar liefst 15 personen. Maak gebruik van het zwembad, het bubbelbad of het stoombad/de sauna.
In de lounge kunnen de vers bereidde hapjes en drankjes voor jullie worden klaargelegd. Sluit gerust je eigen muziek aan op het geluidssysteem en geniet!

Voor alle Relaxcenterlocaties geldt:

  • De locatie en faciliteiten zijn 100% privé
  • Onze gastvrije medewerkers staan voor je klaar
  • Hygiëne en waterkwaliteit zijn vanzelfsprekend
  • Jouw bezoek aan ons wellness center is voor ons geslaagd als je 100% tevreden bent

*Het aanbod verschilt per locatie, informeer naar de mogelijkheden per locatie

CADEAUBON BESTELLEN ?