Relax Center Nederland groeit en is met 5 vestigingen de grootste aanbieder van privé wellness in Nederland.  Relax Center Nederland is ideaal voor groepen, stelletjes of families die ongestoord en optimaal willen genieten van onze privé wellness. Onze wellness en privé sauna’s zijn ook geschikt voor kinderen van alle leeftijden.Via het online reserveringssysteem, kunt u de ruimte boeken en staat onze volledige vestiging tot uw beschikking; van sauna en bubbelbad, tot zwembad, lounge en kidsgedeelte.

Vanaf Arnhem is het ongeveer 40 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde privé sauna van Relax Center Nederland. In Amersfoort hebben we twee vestigingen. In de XL vestiging kunnen we groepen tot 20 personen ontvangen. De andere vestiging in Amersfoort is wat compacter en hebben we ruimte voor maximaal 7 personen.

Afhuren privé sauna in de buurt van Arnhem

Altijd al een keer een privé sauna in de buurt van Arnhem willen afhuren? Bij Relax Center Nederland kunt u voor een periode van 2,5 uur of langer toegang krijgen tot alle faciliteiten. In een geheel ontspannen sfeer kunt u volop genieten van onze Finse privé sauna, infrarood, bubbelbad en lounge. Voor Arnhem en omgeving van Nijmegen spelen wij als Relax Company graag in op de behoefte van Gezinnen, partners, vriendengroepen en families die de ultieme rust en de ruimte van ons wellness center op hun waarde weten te schatten.

privé sauna Rotterdam

Als eerste op de hoogte over ontwikkelingen van Relax Center Nederland? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Faciliteiten privé sauna

Onze privé wellness in Amersfoort zal de volgende faciliteiten gaan bieden:

 • Hammam
 • Zwembad
 • Bubbelbad
 • Stoombad
 • Spa
 • Lounge
 • Kids corner

Ook zal er bij onze privé sauna in een speciale kidsruimte zijn, ideaal voor families die gezamenlijk willen ontspannen.

Voordelen privé sauna in de buurt van Arnhem

Relax Center Nederland biedt als privé sauna  de nodige voordelen in vergelijking met een openbare sauna.

 • Naast een groot zwembad kunt u ook gebruikmaken van een 10 persoons-bubbelbad, Stoomcabine, Hamam, douches en een lounge waar u volledig privé kunt genieten
 • Ook kinderen zijn van harte welkom in ons privé wellness
 • U kunt zelf bepalen met wie en met hoeveel mensen u bij ons komt genieten
 • Ook in de weekenden kunt u ons wellness center in Amersfoort helemaal voor uzelf reserveren, terwijl openbare sauna’s dan meestal drukbezocht zijn en u veelal op uw beurt moet wachten
 • Desgewenst voorzien wij onze klanten van hapjes en drankjes
 • Uitstekende hygiëne
 • Wilt u iets vieren? Dan kunnen we bijvoorbeeld het arrangement ‘verjaardag versiering’ of ‘romantische versiering’ voor u regelen.

Op en top hygiëne

Wat betreft de hygiëne zit u bij onze privé wellness helemaal goed. We hanteren de strengste kwaliteitseisen op hygiënisch gebied. Elke maand laten we door een extern laboratorium ons zwemwater controleren. Bij Relax Center Nederland bent u verzekerd van op en top hygiëne en kunt u met een gerust hart genieten van onze privé wellness.

Sauna is goed voor je gezondheid

Al je onze privé sauna bezoekt, komt dat uw algehele gezondheid ten goede. Het is goed voor uw luchtwegen en ook werkt het goed bij spier- en gewrichtspijn. Daarnaast werkt regelmatig saunabezoek stress verminderend, waarbij u mentaal tot rust komt. Bovendien verbetert uw weerstand, wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en maakt uw lichaam antistoffen aan waardoor u minder snel ziek wordt. Omdat een sauna ontspant, slaapt u daarna doorgaans ook een stuk beter. Kies daarom voor onze privé wellness en maak een afspraak. We hebben meerdere vestigingen in het land dus er zit er altijd wel één in de buurt.

Privé sauna reserveren

Voor het afhuren van onze privé sauna dient u vooraf te reserveren. Daarbij kiest u zowel doordeweeks als in het weekend voor een tijdsblok van minimaal 2,5 uur, met uitzondering van onze vestiging in Zeist waar u al vanaf minimaal 2 uur terecht kunt. Wilt ons wellness center voor een langere tijd reserveren dan kunt u dat aangeven.U klikt op de door u gewenste locatie. Daarna kunt u op de kalender bij een bepaalde datum zien welke tijden nog beschikbaar zijn. Kies daarna voor het type afspraak dat u wilt maken. Na de reservering ontvangt u van ons een bevestiging per email.

Reserveer nu!