Privé sauna vlakbij Den Bosch/Eindhoven gezocht? Ontspan bij Relax Center!

Een privé sauna vlakbij Den Bosch/Eindhoven gezocht voor een heerlijk dagje ontspannen? Bezoek Relax Center Nederland! Onze privé wellness kunt u 2,5 uur of langer huren om lekker tot uzelf te komen. Tijdens deze uren hebben alleen u en uw gezelschap toegang tot onze privé sauna en kunt u lekker relaxen. Niet alleen beschikken wij over een luxe privé sauna. Wij hebben ook een groot zwembad en een bubbelbad waarin u kunt relaxen. Wij hebben 5 vestigingen in Nederland, waardoor u snel een wellness center bij u in de buurt kunt vinden. Wilt u uw verjaardag, babyshower of vrijgezellenfeest vieren? Ook dat is mogelijk in onze privé wellness. Reserveer snel uw plek bij onze privé sauna nabij Den Bosch en Eindhoven of lees verder voor onder andere meer informatie over de vele voordelen die wij bieden.

Wat heeft de sauna uw gezondheid te bieden?

Onze privé sauna nabij Den Bosch en Eindhoven bezoeken is een zeer gezonde optie. De sauna bezoeken brengt namelijk diverse voordelen met zich mee die over het algeheel bijdragen aan uw gezondheid. Uit onderzoek is al gebleken dat de sauna bezoeken het immuunsysteem kan verbeteren. Dit komt doordat de sauna de bloedsomloop stimuleert en ook stabiliseert. Hoe dat zit leggen wij u graag uit. Als u in de sauna zit, is het warm. Op deze warmte, reageert uw lichaam. Ook als u de sauna weer uit komt en het kouder is, reageert uw lichaam hierop. Uw lichaam maakt namelijk antistoffen aan. Deze witte bloedcellen zorgen ervoor dat u beter beschermd bent tegen verkoudheid en griep. Ook zorgt het ontspannen in de sauna ervoor dat uw psychische welzijn beter wordt. Dit is namelijk ook onderzocht en zodoende is aangetoond dat de hoeveelheid serotonine tijdens het bezoeken van de sauna toeneemt. Serotonine is ook wel de stof waardoor je een vrolijk gevoel krijgt. Na een saunabezoek hebben mensen minder last van stress en voelen ze zich meer ontspannen dan daarvoor. Ook voor de huid heeft het bezoeken van een privé wellness vele voordelen. De warmte in de sauna zorgt er namelijk voor dat de poriën zich openen. Hierbij verwijden de bloedvaten zich eveneens, waardoor onzuiverheden en overtollig vocht zullen verdwijnen en de huid als het ware zichzelf reinigt. Het resultaat van meerdere keren de sauna bezoeken is een sterkere huid. Dit komt doordat de hoornlaag gehydrateerd wordt en de beschermlaag van de huid wordt versterkt.

De voordelen van een privé wellness bezoeken

Bezoekt u een sauna, dan brengt dit vele voordelen met zich mee voor uw gezondheid. Maar welke voordelen heeft het boeken van een privé sauna in de privé wellness van Wellness Center Nederland voor u? Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om ergens in een openbare infraroodcabine te gaan zitten of in de Finse sauna met anderen, maar een privé sauna biedt meer dan dat. U kunt er namelijk geheel alleen ontspannen en gebruik maken van de vele faciliteiten. En dat zijn niet de enige voordelen. Ook deze voordelen kan een privé wellness u bieden:

Complete wellness ervaring in de privé wellness

Bezoekt u een privé sauna vanuit Den Bosch en Eindhoven en komt u naar Relax Center, dan krijgt u altijd de complete wellness ervaring. Wij hebben een infrarood sauna, verschillende douches, een groot zwembad, bubbelbad en een fijne loungeruimte waar u privé met uw partner of gezelschap kunt relaxen

U kunt optimaal relaxen

In onze privé sauna nabij Den Bosch en Eindhoven kunt u optimaal relaxen. U kunt zelf bepalen wat u doet gedurende de uren dat u onze privé wellness geboekt heeft. Van heerlijk ontspannen in de infraroodcabine tot baantjes in het zwembad trekken en van bubbelen in het bubbelbad tot lekker een boek lezen op uw ligstoel: alles is mogelijk!

Alleen voor u

Bezoekt u onze prive sauna vanuit Arnhem/Nijmegen, dan is deze geheel voor u en uw gezelschap. U kunt gerust met uw partner, uw gezin, vrienden of vriendinnen komen en in een privé setting genieten van onze geweldige voorzieningen. U wordt tussendoor niet gestoord.

Alles-in-1 wellness ervaring

Als u onze privé wellness vanuit Den Bosch of Eindhoven bezoekt, kunt u bij ons rekenen op een alles-in-1 wellness ervaring. Zo hebben wij een fijne infrarood sauna, een lekker bubbelbad, een groot zwembad, meerdere douches en een loungeruimte waar u lekker kunt relaxen met uw partner of ander gezelschap.

Geheel voor u alleen

Onze privé sauna is geheel voor u en uw gezelschap alleen. Of u nu uw partner mee wilt nemen, uw hele gezin of vrienden: u bent van harte welkom. In onze fijne privé setting kunt u genieten van onze vele faciliteiten.

Ook geschikt voor uw feest

Viert u uw verjaardag, vrijgezellenfeest of babyshower het liefst op een unieke plek? Dan is ons Wellness Center zeker aan te raden. Veel mensen kozen er al voor om hun viering bij ons te laten plaatsvinden. En dat niet zonder reden, want wij hebben de meeste mogelijkheden te bieden en diverse leuke faciliteiten.

Hygiëne bovenaan

Bezoekt u onze privé sauna nabij Den Bosch en Eindhoven, dan is het goed om te weten dat bij ons hygiëne altijd bovenaan staat. Wij laten elke maand ons zwembadwater controleren door een extern laboratorium. Ook ververst ons reinigingssysteem de gehele dag door het water. Tussen de bezoeken door ontsmetten en verschonen wij nog onze diverse wellnessruimtes.

Ook voor kinderen geschikt

Onze privé wellness is ook voor kinderen geschikt. Komt u bijvoorbeeld uw feest bij ons geven, dan kunnen uw kinderen zich heerlijk bij ons vermaken. Ook hebben wij een speciale speelhoek voor kinderen.

Groot aanbod hapjes en drankjes

Wij beschikken over een groot aanbod hapjes en drankjes, waardoor u genoeg keuze heeft. Wat u ook wilt eten of drinken, er zit altijd iets bij wat geheel naar uw wensen is.

Wachten? Niet nodig!

Wachten is iets wat we liever niet doen. Bij onze privé wellness hoeft u gelukkig niet te wachten. Dit komt doordat u onze prive sauna geheel voor uzelf en uw gezelschap heeft en direct gebruik kunt maken van onze voorzieningen. Dit in tegenstelling tot bij andere sauna’s, waar het vaak erg druk kan zijn en u lang moet wachten.

Bezoek onze privé sauna vanuit Den Bosch/Eindhoven

Bezoek onze privé sauna vanuit Den Bosch of Eindhoven en kom heerlijk ontspannen met jouw gezelschap. Uw plek reserveert u bij ons eenvoudig online. Het is al mogelijk om vanaf 2 personen een privé sauna te reserveren. Met meerdere personen tegelijk komen is tevens een optie. Badkleding is echter verplicht in onze privé wellness. Houd hier dan ook rekening mee. Wij hopen u spoedig in onze privé sauna nabij Den Bosch en Eindhoven te zien!

Reserveer nu!

Als eerste op de hoogte over ontwikkelingen van Relax Center Utrecht? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief