Privé sauna Utrecht bezoeken? Kom naar Relax Center Amersfoort

Een privé sauna in Utrecht bezoeken? Kom naar Relax Center Amersfoort! Bij ons kunt u een wellnessruimte voor 2,5 uur of langer huren. Tijdens deze uren bent u de enige die toegang heeft tot onze wellness faciliteiten. Zo komt u geheel tot ontspanning! Onze wellness beschikt over een luxe moderne privé sauna, een groot privé zwembad en een bubbelbad. Alles wat u nodig heeft om maximaal te genieten van uw bezoek. Relax Center Nederland staat hoog aangeschreven als het gaat om hygiëne. Wij hebben 5 vestigingen, waaronder één in Amersfoort en zorgen ervoor dat u zich echt welkom voelt. Ieder relax center biedt weer andere mogelijkheden om lekker even te relaxen en weer tot uzelf te komen. Boek meteen een wellnessruimte bij onze privé sauna nabij Utrecht of lees verder voor meer informatie.

Privé sauna Utrecht ?

Bezoek je een privé sauna in Utrecht, dan profiteert u van alle voordelen van een normaal saunabezoek en net een beetje meer! Maar wat heeft een bezoek aan de sauna u precies te bieden? De sauna kan helpen uw algehele gezondheid te verbeteren. Zo is uit onderzoek gebleken dat een sauna bezoeken ervoor zorgt dat het immuunsysteem verbetert. Ook stimuleert de sauna uw bloedsomloop en wordt deze hierdoor gestabiliseerd. Hoe dit precies zit? Uw lichaam reageert op de warmte van de sauna. Ook reageert deze weer op de kou als u afkoelt. Hierop gaat uw lichaam antistoffen aanmaken. Dit betekent dat uw lichaam meer witte bloedcellen aanmaakt en u een betere weerstand krijgt tegen verkoudheid en griep. Ook kunt u in een sauna heerlijk relaxen. Zo is er een onderzoek uitgevoerd waaruit gebleken is dat de serotonine in het menselijk lichaam (een stofje waardoor vrolijke en relaxte gevoelens worden ervaren) toeneemt als mensen regelmatig lekker ontspannen in de sauna. Ook is gebleken dat deze mensen beter bestand zijn tegen stress, zich meer ontspannen voelen in het algemeen en ook een meer voldaan gevoel hebben. En wist u dat een privé wellness bezoeken ook goed voor uw huid is? Ook uw huid reageert op de warmte in de sauna en werkt hard om voor afkoeling te zorgen. Hierdoor gaat uw huid zweten. De hoge temperatuur maakt dat de poriën open zullen gaan en de bloedvaten zich verwijden. De huid kan zo optimaal schoon worden. Hierbij raakt u zowel vocht kwijt als overtollig talg en andere onzuiverheden.  De sauna versterkt de beschermlaag van de huid en hydrateert de hoornlaag, waardoor uw huid sterker wordt.

De voordelen van een privé sauna Utrecht

U weet nu wat de voordelen van een sauna bezoeken zijn, maar welke voordelen brengt het bezoeken van een privé wellness met zich mee? Of u nu lekker gaat ontspannen in een Finse sauna of een infraroodcabine, een privé sauna biedt veel meer voordelen ten opzichte van een openbare sauna. Niet alleen kunt u er optimaal relaxen door de rust die er heerst. Ook de volgende voordelen zijn u gegarandeerd als kiest voor een privé wellness:

De ultieme wellness ervaring

Een privé sauna nabij Utrecht, zoals Relax Center Nederland, biedt de ultieme wellness ervaring aan. Zo kunt u bij ons genieten van een bubbelbad, groot zwembad, een infrarood sauna, meerdere douches en een unieke loungeruimte. Hier kunt u geheel privé ontspannen.

Geheel voor u alleen

U bepaalt zelf met wie u gaat relaxen in de privé sauna. U kunt met uw partner ontspannen, met het gehele gezin of met uw beste vrienden of vriendinnen. De privacy in een privé sauna is u ook daadwerkelijk gegarandeerd, wat een van de grootste voordelen van een privé wellness is.

Alle rust

In een privé sauna kunt u geheel tot rust komen en ook echt lekker ontspannen. U bepaalt zelf hoe uw dag in onze wellnessruimte eruit gaat zien. Lekker in het bubbelbad, in de infraroodcabine en het vervolgens afsluiten met een duik in ons zwembad? Het kan allemaal!

Kindvriendelijk

Ook kinderen zijn van harte welkom bij onze privé sauna nabij Utrecht. Zo hebben wij een speelhoek voor kinderen in ons wellness center. De locatie is bovendien geschikt voor feesten zoals verjaardagen, het vrijgezellenfeest of een babyshower.

Geen wachttijden

Heeft u een hekel aan wachten? Dat kunnen wij begrijpen. In onze privé wellness heeft u ook in het weekend het rijk voor u alleen. Daar waar het in openbare sauna’s vaak erg druk is, heeft u hier bij ons geen last van en hoeft u ook niet te wachten tot u de verschillende faciliteiten kunt gebruiken.

Hygiënisch

Een privé sauna is een stuk hygiënischer, omdat u deze niet met anderen deelt. Ook hechten wij een groot belang aan hygiëne, waardoor wij maandelijks ons zwemwater laten controleren door een extern laboratorium. Ons continue reinigingssysteem ververst het water gedurende de gehele dag en ook tussen twee bezoeken worden de wellnessruimtes door ons ontsmet en grondig schoon gemaakt.

Hapjes en drankjes aanwezig

Ons privé wellness beschikt over een ruim assortiment aan hapjes en drankjes. U kiest zelf wat u eet en drink en heeft hierin volop keuze.

Bezoek onze privé sauna Utrecht

Bezoek ook onze privé sauna vlakbij Utrecht en boek meteen ons wellness center op een voor u geschikt moment. Onze privé spa en wellness bevindt zich in Amersfoort Zuid, dichtbij het centrum en vlakbij afrit 5 van de A28. U kunt onze privé sauna boeken vanaf 2 personen. Door de ruime indeling is het bovendien mogelijk om 15 personen tegelijk te ontvangen. Onze privé wellness heeft een natuurlijke uitstraling en is daardoor geschikt om optimaal te kunnen ontspannen. Kiest u ook voor profiteren van de vele voordelen van onze privé wellness en wilt u relaxen als nooit tevoren? Reserveer direct online Ons team zorgt graag voor een fantastische ervaring in onze privé sauna nabij Utrecht!

Reserveer nu!
privé sauna Rotterdam

Als eerste op de hoogte over ontwikkelingen van Relax Center Utrecht? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief