Hygiëne en waterkwaliteit bij Relax Center Nederland

We krijgen dagelijks veel vragen van onze gasten. De vragen die gesteld worden gaan voornamelijk over privacy en hygiëne. We begrijpen heel goed dat juist deze twee onderwerpen een rol spelen bij de keus om te reserveren bij Relax Center Nederland. Hygiëne is top prioriteit en we leggen graag uit welke maatregelen we nemen om ervoor te zorgen dat onze bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over hygiëne en waterkwaliteit bij Relax Center Nederland.

Schoonmaak en check na elke reservering

Elke ochtend wordt de wellness ruimte gecontroleerd, vervolgens worden de eerste gasten van die dag ontvangen. Nadat we afscheid hebben genomen van de eerste gasten, wordt de ruimte volgens een vast schema schoon gemaakt en voorbereid voor onze volgende gasten. Deze cyclus wordt meerder keren per dag herhaald. Elke avond wordt na vertrek van de laatste gasten de wellness ruimte geïnspecteerd en schoon gemaakt.

Maandelijkse controle door extern onafhankelijk bedrijf

Als enige privé sauna’s in Nederland worden we maandelijks door een extern laboratorium gecontroleerd of we voldoen aan de wettelijke norm als het gaat om de waterkwaliteit van zwembaden en bubbelbaden. Het bedrijf C-mark komt bij elke locatie een controle uitvoeren en er worden watermonsters meegenomen die in een laboratorium geanalyseerd worden. De uitslag van die analyse wordt per e-mail naar de provincie gestuurd zodat die kunnen zien of de waterkwaliteit van onze vestigingen in orde is.

Dagelijks doen wij zelf meerdere watermetingen om er zeker van te zijn dat de kwaliteit continu in orde is en mocht er onverhoopt toch een kleine afwijking zijn, dan kunnen we dit snel corrigeren. Doordat we over hypermoderne apparatuur beschikken kunnen we op elk gewenst moment rapportages uitdraaien en daar waar nodig bijsturen. Een volautomatisch chloorbewakingssysteem zorgt ervoor dat het zwemwater in onze baden altijd op pijl is. Alle zwembaden en bubbelbaden zijn voorzien van professionele zelf ontwikkelde filtersystemen waarbij er 24 uur per dag en 7 dagen per week wordt gefilterd.

Technologie helpt ons de kwaliteit te bewaken

Zoals eerder gezegd, beschikken wij over apparatuur waarmee we continu de waterkwaliteit monitoren. Hieronder een schermafdruk van ons bewakingssysteem van het zwembad. Dit systeem stelt ons in staat om realtime een check te doen en daar waar nodig maatregelen te treffen.

Waterkwaliteti bij relax center nederland is in orde

Reserveren bij een privé wellness bij u in de buurt

Relax Center Nederland voor het hele gezin

Thuiswerken en lesgeven aan je kinderen is geen makkelijke opgave, dat is de afgelopen weken wel gebleken. Binnen één huishouden werken en leren heeft bij veel Nederlanders de nodige stress en spanning opgeleverd. Alles was dicht, dus er even tussenuit was ook geen optie. Kortom, tijd om te ontspannen en neem vooral je kinderen mee, die beleven een onvergetelijke dag bij één van onze Relax Centers.

Relax Center Nederland prive sauna ook voor kinderen

Verras iemand met een cadeaubon voor een wellness bezoek!

Er is altijd wel een reden te bedenken om iemand te verrassen met een cadeautje. Nog leuker is het om een cadeaubon te geven van Relax Center Nederland. Hiermee kan de ontvanger zelf bepalen van welke wellness center hij of zij gebruik wenst te maken en wanneer. Cadeaubonnen zijn er al vanaf €50,-. Leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen!
Cadeaubonnen bestellen
Cadeaubon 150 euro