Privé spa Nederland

Privé spa of de sauna is in België al jarenlang een begrip. Voor Nederland is dit concept nog nieuw, ondanks dat er veel vraag naar is. Veel Nederlanders reizen af naar België om daar gebruik te maken van een privé spa of privé sauna. Er zijn in Nederland natuurlijk veel reguliere sauna´s en spa´s waar je naar toe kunt gaan als je het geen bezwaar vindt om tussen vreemde mensen naakt of half naakt rond te lopen.

Wat zit er allemaal in de privé spa?

Onze relax centers zijn standaard uitgerust met een privé zwembad, bubbelbad en Finse sauna. Een koffiebar, minibar, snacks en loungeruimte zijn natuurlijk ook aanwezig.

Reserveer bij 1 van onze privé spa’s met zwembad

Naar een spa maar dan privé

Je wilt graag naar een spa of naar een sauna met zwembad, maar wel privé. Met andere woorden je wilt de ruimte voor jezelf afhuren zonder dat dat enorme kosten met zich meebrengt. Dan hebben we goed nieuws!

Relax Center Nederland heeft een kant en klaar concept waarbij je een ruimte kunt afhuren, helemaal voor jezelf zodat je lekker kunt genieten. Samen met je gezin, partner of met vriend(in)en.

Privé spa met zwembad en sauna reserveren

Reserveren is eenvoudig, door middel van ons online reserveer systeem kun je zien op welke dagen er nog ruimte is en met een paar klikken kun je de gewenste tijd vastleggen. Je ontvangt een bevestiging per email.

privé spa en wellness
Reserveer bij 1 van onze privé spa’s met zwembad