Goed nieuws sauna’s en sportscholen mogen eerder open

De afgelopen maanden heeft het Coronavirus ervoor gezorgd dat veel bedrijven de deuren gesloten moesten houden. Afgelopen week heeft de overheid voor een aantal sectoren toestemming gegeven om gefaseerd open te gaan. Voor de Sauna branche kwam er tot vandaag geen goed nieuws en was aanvankelijk de boodschap dat we tot 1 september gesloten moesten blijven.

Nieuws uit Den Haag

Vandaag kwam dan toch eindelijk het goede nieuws uit Den Haag. Vanmiddag heeft het kabinet overleg gehad en besloten dat (privé) Sauna’s en Sportscholen vanaf 1 juli weer open kunnen. We moeten nog even geduld hebben, maar we hebben weer perspectief en er kan alvast gereserveerd worden bij één van de 5 vestigingen van Relax Center Nederland.

Veilig en verantwoord genieten bij Relax Center Nederland

Voorwaarde die de overheid stelt aan de vervroegde opening, is dat het veilig gebeurd. Daar hoeven onze klanten zich gelukkig niet druk over te maken want hygiëne en veiligheid staan bij Relax Center Nederland voorop. Natuurlijk treffen ook wij extra maatregelen in verband met het coronavirus.

Lees ook het nieuwsbericht van de NOS

leaflet veilig privé wellness
Reserveren bij een privé wellness bij u in de buurt

Relax Center Nederland voor het hele gezin

Thuiswerken en lesgeven aan je kinderen is geen makkelijke opgave, dat is de afgelopen weken wel gebleken. Binnen één huishouden werken en leren heeft bij veel Nederlanders de nodige stress en spanning opgeleverd. Alles was dicht, dus er even tussenuit was ook geen optie. Kortom, tijd om te ontspannen en neem vooral je kinderen mee, die beleven een onvergetelijke dag bij één van onze Relax Centers.

Relax Center Nederland prive sauna ook voor kinderen

Verras iemand met een cadeaubon voor een wellness bezoek!

Er is altijd wel een reden te bedenken om iemand te verrassen met een cadeautje. Nog leuker is het om een cadeaubon te geven van Relax Center Nederland. Hiermee kan de ontvanger zelf bepalen van welke wellness center hij of zij gebruik wenst te maken en wanneer. Cadeaubonnen zijn er al vanaf €50,-. Leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen!
Cadeaubonnen bestellen
Cadeaubon 150 euro