Privé spa Relax Center Nederland en de zekerheden

Vertrouwen is enorm belangrijk bij het bezoeken van een privé sauna of privé wellness en dat beseffen we ons maar al te goed bij Relax Center Nederland. Net als u hechten wij waarde aan:

  • Hygiëne en waterkwaliteit
  • 100% privacy, dus ook geen camera’s

Om de hygiëne te bewaken en ervoor te zorgen dat de kwaliteit constant is worden wij maandelijks door een extern bedrijf gecontroleerd. Zo wordt elke vestiging maandelijks bezocht en worden er watermonster genomen van zowel het bubbelbad als zwembad. Deze watermonsters worden in een laboratorium geanalyseerd en de rapportage wordt verstuurd naar Relax Center Nederland en naar de controlerende instantie van de provincie. Zo weten wij en u zeker dat de waterkwaliteit van onze baden altijd op orde is.

Naast deze maandelijks controle wordt er op elke vestiging 3 keer per dag een meting gedaan van het zwemwater, deze metingen worden opgeslagen in een logboek. Zo kunnen we dagelijks de kwaliteit van het zwemwater in zwembad en het bubbelbad monitoren en daar waar nodig maatregelen nemen.

Onze zwembaden zijn allemaal voorzien van professionele zwembadinstallaties waarbij het zwemwater 24 uur per dag en 7 dagen per week automatisch gefilterd wordt en er wordt continu gespoeld. Deze installaties zijn zo ingesteld dat er automatisch chloor op het juiste moment en met de juiste hoeveelheid wordt aangevuld.