Een privé sauna is een wellness center of privé spa, die je privé huurt voor een periode van twee uur of langer .De ruimte is speciaal voor jou gereserveerd zonder dat daar andere mensen aanwezig zijn. Je kunt heerlijk ontspannen en tot rust te komen. Onze privé sauna’s zijn luxe ingericht. Natuurlijk zijn er ook hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Privé sauna en faciliteiten

Bij een privé sauna denkt men al gauw aan een eenvoudig huisje met een Finse sauna en wellicht ook een douche. de privé sauna’s van tegenwoordig zijn veel meer dan dat. Naast de Finse sauna hebben de meeste privé sauna’s vrijwel alle faciliteiten die je ook bij een reguliere sauna aantreft. Per locatie kan het aanbod in faciliteiten verschillen van zwembad, bubbelbad, stoombad, hamam, loungeruimte en eet en drink gelegenheid.

Gezinnen en kinderen

Een aantal privé sauna’s zijn uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Er is op allerlei manieren rekening gehouden met de jongste leden van het gezin. Zo is er een speciale kinderhoek aanwezig. Papa, mama en de kids kunnen zo echt even relaxen en bijkomen.

Het aanbod bij feestjes:
Door jouw gelegenheid in de privé wellness te laten plaatsvinden, hoef je niet langer na te denken over de locatie, de hapjes en de drankjes. De verschillende vestigingen bieden ruimte voor kleine en grote groepen tot maar liefst 15 personen. Maak gebruik van het zwembad, het bubbelbad of het stoombad/de sauna.
In de lounge kunnen de vers bereidde hapjes en drankjes voor jullie worden klaargelegd. Sluit gerust je eigen muziek aan op het geluidssysteem en geniet!

Voor alle Relaxcenterlocaties geldt:

  • De locatie en faciliteiten zijn 100% privé
  • Onze gastvrije medewerkers staan voor je klaar
  • Hygiëne en waterkwaliteit zijn vanzelfsprekend
  • Jouw bezoek aan ons wellness center is voor ons geslaagd als je 100% tevreden bent
  • We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en een QR code of testbewijs is niet nodig

*Het aanbod verschilt per locatie, informeer naar de mogelijkheden per locatie

CADEAUBON BESTELLEN ?