le sense de marrakech
wellness producten les sens de marrakech

Over Le Sens de Marrakech Producten

Le Sense de Marrakech biedt u verschillende soorten cosmetische producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Onder deze natuurlijke ingrediënten zijn de belangrijkste elementen van Marokko: 100% pure arganolie en vijgpitolie die bekend staan om hun hydraterende en anti-verouderende eigenschappen.

Als een anti-verouderingsbehandeling geeft ons bestverkopende product, “Ages and wonders” – crème, de volwassen huid meer energie en kan deze zonder mate worden geconsumeerd. U kunt er echter van zijn dat alle leeftijden, dames en heren plezier zullen beleven aan Les Sens de Marrakech.

Bad en lichaamsverzorging

Wat uw lichaam betreft, belooft Les Sens de Marrakech u een Bad- en lichaamsverzorging die 100% ontspannend en geurig is.

Deze bad- en lichaamsbehandeling, geïnspireerd door de Marokkaanse hamam, dompelt je onder het oosterse ritueel zonder je huis te verlaten. Gebruik hiervoor onze zwarte zepen, onze bad-accessoires, onze douchegel en douchepasta’s en je verlaat dit ritueel met een geparfumeerd en gevoed lichaam.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat we naast cosmetische producten ook de mogelijkheid bieden om in het oosten te reizen dankzij de rubriek home en geschenken. In deze sectie ontdekt u 100% Marokkaanse authentieke handgemaakte geschenkdozen. Maar je hebt ook de mogelijkheden om de geuren oriëntaties in je huis te brengen dankzij geurkaarsen en unieke sprays.

Producten