Reserveren bij Relax Center Zaanstad

Reserveer nu ook met Romantische versiering

Heb je wat te vieren, of wil je iemand eens flink verwennen? Kies dan het romantisch arrangement.

valentijnsdag zaanstad

Reserveer nu ook met verjaardagsversiering

verjaardag arrangement relax center zaanstad

In Zaanstad ligt onze mooie, Zaanse wellness center. Hier kunt u met maximaal 10 personen gebruik maken van een heerlijke sauna en andere faciliteiten, zodat u ontspannen weer aan uw programma kunt beginnen. Tevens kunt u bij ons een hapje en drankje nuttigen of een complete lunch of diner. Bekijk hier voor onze menukaart.

(het aantal kinderen dat is toegestaan: 2 per volwassene)

Routebeschrijving Relax Center Zaanstad

Soldaatweg 20
1521 RL Wormerveer

Ruime gratis parkeer gelegenheid voor de deur!

Klik hier voor een route beschrijving
Zaanse schans Zaandam

Een uniek stukje Hollandse geschiedenis aan de Zaan

De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Zo kunt u langs het bakkerijmuseum wandelen en genieten van de geur van vers brood, of kijk even binnen bij het pakhuis waar nog steeds klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen als u hier bent. De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Maak een fiets- of vaartocht, snuffel rond in de winkeltjes of kom smullen in het pannenkoekenrestaurant. Een dagje uit op de Zaanse Schans in Noord-Holland is leuk én leerzaam.

bron: www.dezaanseschans.nl

relax center in Zaanstad wormerveer

Wormerveer, lekker dichtbij!

Wormerveer ligt slecht 10 minuten rijden van Amsterdam. In deze omgeving vind u veel activiteiten, zoals onder andere onze Relax Center Nederland. Een relax arrangement is dan ook prima te combineren met een ander recreatief uitje. Om u op weg te helpen hebben we vast wat tips op een rijtje gezet.