Reserveren bij Relax Center Amstelveen

Arrangementen – Romantische versiering

Arrangementen – Verjaardag versiering

Voor maximaal genot en uw veiligheid is het niet toegestaan om meer dan 12 personen tegelijkertijd toe te laten in ons relax center. Houd er daarom rekening mee dat u bij het reserveren niet meer dan 12 personen aanmeldt. Komt u met meer personen, dan worden er maximaal 12 personen toegelaten. Het aantal is inclusief kinderen.

Routebeschrijving Relax Center Amstelveen

Schweitzerlaan 26
1187 JD Amstelveen

Ruime gratis parkeer gelegenheid voor de deur!

Relax Center Amstelveen en het Amsterdamse Bos

Relax Center Amstelveen ligt aan de rand van het Amsterdamse bos. Dit prachtige natuurpark is de uitgelezen plek  om tot rust te komen, een mooie wandeling te maken of te genieten van de mooie natuur. In dit park worden ook regelmatig evenementen georganiseerd die u terug kunt vinden op de website  van het dit natuurpark.

Wij zijn blij dat onze prive wellness zo dicht bij dit park in Amsterdam ligt. Rust en ontspanning is wat wij bieden, dus na het heerlijk relaxen in onze prive spa, kunt eventueel genieten van een wandeling in dit natuurpark.

Gaat u liever shoppen of uit eten, dan kan dat natuurlijk ook, want het centrum van Amsterdam is slechts 10 minuten rijden.

Amstelveen is dichterbij dan u denkt

Amstelveen ligt op 10 minuten rijden van Amsterdam. De gunstige locatie is makkelijk te bereiken vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Den Haag en Rotterdam.