Reserveren bij Relax Center Amstelveen

Reserveer nu ook met romantisch arrangement

Heb je wat te vieren, of wil je iemand eens flink verwennen? Kies dan het romantisch arrangement.

romantische versiering-amstelveen

Relax Center Amstelveen

Relax Center Amstelveen ligt direct naast het Amsterdamse bos, een mooie locatie voor een middagje ontspannen. Bij ons wellness center kunt u terecht voor het tot rust komen in een privé sauna en kunt u natuurlijk gebruik maken van al onze andere wellness faciliteiten. Tevens voorzien wij u graag van een hapje en een drankje om de middag of avond compleet te maken. Onze wellness kunnen wij op verzoek voorzien van een romantische aankleding. Geeft u dit alstublieft door op het reserveringsformulier.

Voor maximaal genot en uw veiligheid is het niet toegestaan om meer dan 12 personen tegelijkertijd toe te laten in ons relax center. Houd er daarom rekening mee dat u bij het reserveren niet meer dan 12 personen aanmeldt. Komt u met meer personen, dan worden er maximaal 12 personen toegelaten. Het aantal is inclusief kinderen.

(Voor kinderen tot en met 11 jaar hanteren we een gereduceerd tarief. Per volwassene kunnen er 2 kinderen mee, met een maximum van 4 kinderen. Komen er meer dan 4 kinderen mee dan dient u deze als volwassene op te geven in het reserveringsysteem)

Arrangementen – Verjaardag versiering

verjaardag versiering relax center amstelveen

Routebeschrijving Relax Center Amstelveen

Schweitzerlaan 26
1187 JD Amstelveen

Ruime gratis parkeer gelegenheid voor de deur!

Klik hier voor een route beschrijving

Relax Center Amstelveen en het Amsterdamse Bos

Relax center nederland prive spa bij het amsterdamse-bos

Relax center Amstelveen ligt aan de rand van het Amsterdamse bos. Een unieke locatie om tot rust te komen en even te ontkomen aan de dagelijkse spanning. Maak een wandeling door het Amsterdamse bos en geniet van de mooie natuur. Regelmatig worden er in dit bos ook evenementen georganiseerd. Hiervoor kunt u terecht op de website van dit natuurpark.

Ons wellness center ligt dicht bij het bos zodat u na een paar uur relaxen in ons center kunt genieten van een mooie wandeling, of ga gezellig uit eten of shoppen in hartje Amsterdam, slechts 10 minuten rijden vanaf onze wellness.

Amstelveen is dichterbij dan u denkt

Amstelveen ligt op 10 minuten rijden van Amsterdam. De gunstige locatie is makkelijk te bereiken vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

prive spa en sauna met zwembad te Amstelveen