Het is alweer een jaar geleden sinds Hassan en Maite hun avontuur begonnen als franchisenemers van Relax Center Nederland. In een jaar tijd hebben zij zich behoorlijk op de kaart gezet en er is dan ook ontzettend veel positieve feedback over de privé Wellness in Wormerveer. Naast het runnen van een succesvolle onderneming is het vooral ook mooi om te zien dat onze klanten genieten en tot rust komen bij Relax Center Zaanstad, geven zowel Hassan en Maite aan. Ook de positieve recensies en opmerkingen zijn wat dat betreft onbetaalbaar.

Er komen veel bezoekers naar de wellness, variërend van acteurs, actrices, beroemde sporters, bekende vloggers, gezinnen, vriendengroepen, etc. En juist die variatie maakt het zo leuk! Ook komen er geregeld bezoekers uit het buitenland, zo was er laatst een gezinnetje uit Letland. Onlangs waren er twee bezoekers met rolstoel aanwezig en zij waren ook erg enthousiast over onze wellness en de rolstoelvriendelijkheid ervan. Maar het mooiste was toch wel een huwelijksaanzoek die plaatsvond in het Relax Center!

Relax Center Zaanstad bestaat 1 jaar
Reserveren

Acties tot wel 30% korting in mei en juni

Omdat Relax Center Zaanstad 1 jaar bestaat, gaan we dat vieren! We gaan stunten met kortingen tot en met wel 30% korting. De kortingen staan al verwerkt in de reserveringskalender. Voor onze islamitische bezoekers zullen wij tijdens de vastenmaand Ramadan, dat over ruim een week van start zal gaan, de mogelijkheid gaan bieden om het vasten te verbreken met een Iftar. Je kunt in het reserveringsformulier bij het veld opmerkingen aangeven dat u hiervan gebruik wilt maken.

Iftar maaltijd

Iftar maaltijd

Privé wellness sauna spa zaanstad