ZWEMBAD | FINSE SAUNA | BUBBELBAD | STORTEMMER | LOUNGE

Reserveer een plekje in de onderstaande kalender

Reserveer nu ook met romantisch arrangement

Heb je wat te vieren, of wil je iemand eens flink verwennen? Kies dan het romantisch arrangement.

romantische versiering relax center amstelveen

Relax Center Amstelveen

Relax Center Amstelveen ligt direct naast het Amsterdamse bos, een mooie locatie voor een middagje ontspannen. Bij ons wellness center kunt u terecht voor het tot rust komen in een privé sauna en kunt u natuurlijk gebruik maken van al onze andere wellness faciliteiten. Tevens voorzien wij u graag van een hapje en een drankje om de middag of avond compleet te maken. Onze wellness kunnen wij op verzoek voorzien van een romantische aankleding. Geeft u dit alstublieft door op het reserveringsformulier.

Voor maximaal genot en uw veiligheid is het niet toegestaan om meer dan 12 personen tegelijkertijd toe te laten in ons relax center. Houd er daarom rekening mee dat u bij het reserveren niet meer dan 12 personen aanmeldt. Komt u met meer personen, dan worden er maximaal 12 personen toegelaten. Het aantal is inclusief kinderen.

(Voor kinderen tot en met 11 jaar hanteren we een gereduceerd tarief. Per volwassene kunnen er 2 kinderen mee, met een maximum van 4 kinderen. Komen er meer dan 4 kinderen mee dan dient u deze als volwassene op te geven in het reserveringsysteem)

Arrangementen – Verjaardag versiering

Happy birthday verjaardag versiering Relax Center Amstelveen

Routebeschrijving Relax Center Amstelveen

Schweitzerlaan 26
1187 JD Amstelveen

Ruime gratis parkeer gelegenheid voor de deur!

Klik hier voor een route beschrijving

U kunt uw bezoek combineren met