In navolging van de eerste twee vestigingen Relax Center Eemland in Amersfoort en Relax Center Zaanstad te Wormerveer, is het alweer een jaar geleden dat onze vestiging in Amstelveen zijn deuren voor het eerste opende.

Onder leiding van twee gedreven ondernemers is Relax Center Amstelveen uitgegroeid tot een populaire en succesvolle privé Wellness die niet meer weg te denken is uit de contreien van Amstelveen. Maar het is niet alleen Amstelveen waar de bezoekers gewillig een moment van ontspanning genieten. De bezoekers komen uit heel Nederland, maar ook in het buitenland wordt Relax Center Amstelveen goed gevonden.

Dat de jongste vestiging van Relax Center Nederland goed in de smaak valt, is wel te merken aan de vele positieve recensies die het zowel offline als online mag ontvangen. De bezoekers komen ook uit alle lagen van de bevolking;  gezinnen, groepen en stelletjes die even samen willen relaxen zijn veelvuldig in de privé Wellness te vinden. Ook bekende Nederlanders en topsporters kiezen regelmatig voor een bezoek om even tot ontspanning te komen in een omgeving waar hun privacy gewaarborgd blijft.

Wie jarig is, trakteert! En daarom heeft Relax Center Amstelveen een tijdelijke actie!

Reserveer op zondag 22 september tussen 00:00 uur en 23.59 uur en ontvang direct 15% korting (op basis van 2 personen)

*De kortingen staan op 22 september 2019 in de kalender verwerkt. U hoeft dus geen code in te voeren.

relax center amstelveen rozen prive sauna
Reserveer nu in Amstelveen

Nieuwe vestigingen

De succesvolle franchiseformule van Relax Center Nederland zal in oktober ook een nieuwe vestiging openen die zich op veler verzoek zal gaan richten op een ultiem moment van ontspanning voor 2 personen. De vestiging bevindt zich in de bosrijke omgeving van Zeist, nog geen 15 minuten rijden van Utrecht.

Ook zal er in dit najaar een vijfde vestiging openen die ook geschikt is voor grote groepen. Deze XL variant wordt voorzien van een zwembad, 10 persoons bubbelbad, hamam, Turks stoombad en een ruim opgezette lounge.